"RAŠKETIĆ" DOO JE KOMPANIJA ČIJA JE OSNOVNA DJELATNOST IZGRADNJA STAMBENIH I NESTAMBENIH ZGRADA

Širok spektar usluga i kvalitet izvođenja radova u oblasti građevinarstva doveli su nas do liderske pozicije u ovoj oblasti poslovanja

ISTORIJAT

“Rašketić” je porodična firma koju je osnovao Muhamed Rašketić 1967. godine u Baru, i koji je za sobom ostavio dugi niz uspješnog i kvalitetnog poslovanja.
Emir Rašketić nasleđuje od oca porodičnu firmu, koju je 2003. godine registrovao kao samostalnu zanatsku radnju (s.z.r.) sve do 2009. godine kada prelazi u D.O.O. “Rašketić” Bar, u kojoj je osnivač i vlasnik.
Dugogodišnje postojanje kvalitetnim radom, porodičnu firmu “Rašketić” d.o.o. je svrstalo u sam vrh firmi na tržistu Crne Gore. Svoj rast i dobre rezultate zasnivamo na timu odgovornih inženejra, modernoj mehanizaciji i stručnoj radnoj snazi sa iskustvom, što potvrđuju i naše reference.
Profesionalnost i posvećenost građenju preporučuju firmu za pouzdanog partnera domaćim i međunarodnim Investitorima. Posebno se ističemo u kvalitetu, stručnosti, brzini i poštovanju dogovorenog. Zadovoljni smo postignutim, ali stalno ulažemo dodatne napore da unaprijedimo poslovanje, kako bi opravdali stečeno povjerenje.
Cilj firme je pružanje vrhunskih usluga i uspostavljanje dugoročne saradnje i kvalitetnog poslovnog odnosa sa klijentima.

+382 69-033-668

UKOLIKO VAM JE POTREBNA GRAĐEVINSKA KOMPANIJA SA DECENIJSKIM ISKUSTVOM I BOGATOM REFERENT LISTOM NA PRAVOM STE MJESTU

Angažujte nas i uvjerite se u naš kvalitet

ZAŠTO SMO PRAVI IZBOR?

Neke od činjenica koje nas kvalifikuju za izvođenje gradjevinskih radova

Potreban Vam je neko da izgradi vašu kuću iz snova?

kontaktirajte građevinsku firmu sa iskustvom i referencama koje govore o našem kvalitetu!